Videolar, Filmler, Gündem, Arkadaşlık, Aşk , Resimler, Müzikler,Burçlar,Tarifler |
|
| elimden geldiği kadar dilimin döndüğü kadar ayrılık acısı çekenlere gelsin bu şiirim | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
dracula_03 Özel Üye
| Konu: elimden geldiği kadar dilimin döndüğü kadar ayrılık acısı çekenlere gelsin bu şiirim Ptsi Kas. 23, 2009 9:07 pm | |
| Bir Ayrılık Şiiri...
ŞİMDİ BİR AYRILIK ŞİİRİNİ YAZIYOR KALEMİM... KALBİM ÇIĞLIK ATIYOR ADETA KAŞLARIM ÇATLIYOR... İSTEMİYORUM ASLINDA BU ŞİİRİ YAZMAYI TIPKI AYRILIĞI İSTEMEDİĞİM GİBİ... ŞİMDİ MÜREKKEBİME BİR GÖZ YAŞI DAMLADI... BEYAZ KAĞIT İSTEMİYOR YAZMAMI... KAĞIDIN EN SEVMEDİĞİ ŞEYDİR ÇÜNKÜ: GÖZYAŞI... SANKİ ALTINDA KALDI KALBİM KOCA BİR YANARDAĞIN... VE UMUTLARIM HAYALLERİMLE BİRLİKTE DARMADAĞIN... NE ZAMAN BİR AYRILIK GEÇİRSE CAN ÇEKİŞİR BU BEDEN... ÇÜNKÜ HERŞEYİNİ KAYBETMİŞ GİBİDİR SEVDİĞİNİ KAYBEDEN... NE ZAMAN BİR AYRILIK ŞİİRİ YAZSA BU ELLER TUTMAZ OLUR BEN UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA BU ASİ KALBİM SÖZ DİNLEMEZ SENİ UNUTMAZ OLUR... ŞİMDİ BU ŞİİRİN DE SONU GELDİ TIPKI BİZİM SONUMUZUN GELDİĞİ GİBİ VE SENİN YAPTIĞIN GİBİ BENDE BU ŞİİRE NOKTAYI KOYUYORUM ÇÜNKÜ ELİMDE HİÇ VİRGÜL BIRAKMADIN SEN... Şimdi bir ayrılık şiirini yazıyor kalemim... Kalbim çığlık atıyor adeta Kaşlarım çatılıyor...
İstemiyorum aslında Bu şiiri yazmayı Tıpkı ayrılığı istemediğim gibi...
Şimdi mürekkebime Bir gözyaşı damladı... Beyaz kağıt istemiyor yazmamı Kağıdın en sevmediği şeydir çünkü: Gözyaşı...
Sanki altında kaldı kalbim Koca bir yanardağın... Ve umutlarım Hayallerimle birlikte Darmadağın...
Ne zaman bir ayrılık geçirse Can çekişir bu beden... Çünkü her şeyini kaybetmiş gibidir Sevdiğini kaybeden...
Ne zaman bir ayrılık şiiri yazsa Bu eller tutmaz olur Ben unutmaya çalıştıça Bu asi kalbim Söz dinlemez Seni unutmaz olur...
Şimdi bu şiirin de sonu geldi Tıpkı bizim sonumuzun geldiği gibi Ve senin yaptığın gibi Bende bu şiire Noktayı koyuyorum Çünkü elimde hiç virgül bırakmadın sen...
NaR TaNeSi | |
| | | | elimden geldiği kadar dilimin döndüğü kadar ayrılık acısı çekenlere gelsin bu şiirim | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|