uSeR Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 134 Kayıt tarihi : 17/11/09 Yaş : 33 Nerden : Elazığ
| Konu: GiZLi AŞK... Paz Kas. 29, 2009 11:56 am | |
| Kalbimin yüküydü sevdan, taşımak bana düştü Gözlerin gözlerine bakmıyor artık küstü Çektim bakışlarımı, eğdim başımı öne İstemeden yâr ettim seni başka birine
Acı çekiyordu belli itiraf eder gibi Merhaba dediğinde, merhaba dediğinde titriyordu bedeni Ben de sevdim deli gibi hissettirmedim ona Bu aşkın günahının, yükü de kaldı bana
İsteseydi, gerçekten aşardık her engeli Bu büyük aşkın sonu böyle hüsran bitmezdi Bekledim yıllar yılı senle olayım diye Bu kadar basit miydi çekilen gizli çile?
Söyle! Unuturmuyum bir tanem söyle seni Yüreğimde kor.. Gibi ateşle yaktın beni Gözlerinle gözüme sevdiğini söyledin İyi akşamlar dilerken, eserini görmedin
Seviyorduk delice karşılıklı gizli aşk... Başlamadan biter mi? Rüyalar mıydı yalan Sevdiğini ne bana, ne ben ona söyledim Yüreğinde ben vardım, söyle..! Söyle neden EVLENDİN?
Geri dönüş yok artık biliyorum hiç..Geri Zorda olsa unutmak, gözlerini ve seni Artık affeder miyim? Güler miyim yüzüne. Paylaşırken sevgini, başka sevgili ile
Parmağına alyansın ne kadar da yakışmış (!) İçine başka isim nakış, nakış yazılmış Geçti artık imkansız hiçç bakma gözlerime Hoşça kal dediğimde, hoşça kal dediğimde Sevdan yüktü kalbime. | |
|